Hypotheken voor bedrijven

hypotheek

Hypotheken voor bedrijven

Hypotheken voor bedrijven

Een bedrijfshypotheek is in feite een lening met als onderpand onroerend goed, zoals een appartementencomplex, een winkelcentrum, een kantoorgebouw of een productiehal. De fondsen van een bedrijfshypotheek worden gewoonlijk gebruikt om extra commercieel vastgoed te kopen, te herfinancieren, te renoveren of te financieren. Commercieel onroerend goed investeringen bestaan meestal uit eengezinswoningen, herenhuizen, condominiums, gebouwen met meerdere eenheden, winkelcentra, en braakliggende grond. Een zakelijke hypotheek calculator is handig bij het berekenen van de hypotheekrente en andere kosten in verband met commercieel onroerend goed leningen. Zakelijke hypotheken zijn anders dan woninghypotheken op een paar manieren:

zakelijke hypotheek

Om commerciële hypothecaire lening en maandelijkse betalingen te berekenen, moet u eerst het totaal van het uitstaande saldo aftrekken, met inbegrip van eventuele bedragen voor reserves en rente. Bereken vervolgens het bedrag dat nodig is voor de aankoop van een nieuw commercieel pand, voor de maandelijkse betalingen en voor de aflossing van het resterende saldo. Het nieuwe te financieren bedrag, plus het bedrag voor de maandelijkse betalingen, is gelijk aan het bedrag dat nodig is om de totale kosten van het project te financieren. Nadat een zakelijke hypothecaire lening is berekend, moet de hypotheekgever de juiste documenten ondertekenen en de kredietgever een kredietaanvraag of kredietbriefovereenkomst bezorgen. Hoewel de meeste bedrijfshypotheken niet federaal verzekerd zijn, zijn sommige gedekt door een hypotheekverzekering van het Department of Veterans Affairs, die de kredietnemer dekt voor het geval het pand niet volledig wordt betaald. Er zijn ook enkele door de staat gesponsorde garantieprogrammas die bescherming bieden tegen pandrechten.

Een van de beste manieren om de beste deal op een commerciële vastgoedlening te krijgen, is door te onderhandelen over de voorwaarden van de lening met zowel de geldschieter als de hypotheekverstrekker. De meest voorkomende methoden om te onderhandelen over een zakelijke hypothecaire lening zijn het verlagen van de rente, het verlengen van de looptijd van de lening, en het opnemen van een ballonbetaling in het contract. Ballonbetalingen zijn betalingen die aan het einde van de looptijd van de lening uit de hoofdsom worden betaald; deze moet echter wel voor het einde van de looptijd worden afgelost. Incentive bonussen kunnen ook worden aangeboden als de hypotheekgever een goede reputatie heeft bij hun lokale kredietbureau.

Tags
Populair
img
Hypotheekrente berekenen
img
Hoe bereken ik de hypotheekrente?
img
De basisprincipes van bedrijfshypotheken
img
Hypotheekrente berekenen - met een hypotheekcalculator
img
Waarom het loont te weten hoe u de hypotheekrente berekent
Trending