Hoe gebruik je een hypothecaire lening calculator

hypotheek

Hoe gebruik je een hypothecaire lening calculator

Hoe gebruik je een hypothecaire lening calculator

bereken hypotheekrente

Een hypothecaire lening calculator is een effectief hulpmiddel bij de aankoop van een huis, waarmee u uw maandelijkse uitgaven kunt berekenen. Maak aanbetalingssituaties voor de verschillende woningtypes waarin u geïnteresseerd bent. Pas uw aanbetaling bedrag om precies te weten hoeveel het invloed op uw maandelijkse betaling bedrag. Bereken de hypotheekrente met verschillende looptijden.

U kunt deze calculators gebruiken om de impact van een rentewijziging dagelijks, maandelijks of zelfs jaarlijks in te schatten. Om de hypotheekrente met een bepaalde datum te berekenen, gebruikt u de kalenderfunctie. Voer de datum in die u wilt berekenen in het tekstvak Bereken Hypotheekrente en klik op de knop Tarieven ophalen. De resulterende tabel geeft de veranderingen in uw maandelijkse betaling voor de geselecteerde data weer.

Om de hypotheekrente met een willekeurige datum te berekenen, gebruikt u de functie Datum. Voer de datum in die u wilt berekenen in het tekstvak Bereken Hypotheekrente en klik op de knop Tarieven ophalen. De resulterende tabel toont uw maandelijkse betalingswijzigingen voor de geselecteerde data. Om rentetarieven te berekenen met een specifieke kredietscore, selecteert u uw kredietscore in de vervolgkeuzelijst en voert u vervolgens het getal in dat u wilt berekenen in de vervolgkeuzelijst Termijnrente. Selecteer ten slotte de gewenste maandelijkse looptijd in de vervolgkeuzelijst en klik op de knop Tarieven ophalen.

Tags
Populair
img
Hoe berekent u de hypotheekrente
img
Een hypotheekcalculator gebruiken om de hypotheekrente te berekenen
img
Hypotheektarieven in Nederland
img
De basisprincipes van bedrijfshypotheken
img
Hoe berekent u op de juiste manier de hypotheekrente
Trending